Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Katarina - 12 juni 2011 22:11

Förra veckan var det stor avslutningsfest vid Österskärs havsbad för Eastcoast cheerleaders. Vi pratade om RM, fick höra planerna för hösten, åt gott och mös i det härliga vädret. Då kom det: "hoppas ni har gympakläder med er för ni ska få träna lite". Gulp! Vi föräldrar (de som ville, några fegisar satt faktiskt kvar) och några syskon ställdes upp på led och delades in i två grupper. Sedan gick vi åt varsitt håll med ett gäng elakt fnissandes cheerleaders.


Vi drillades hårt i dans, ramsor, hopp och bygg. Jag är glad att de utelämnade gymnastikdelen, mina handvolter sitter inte till 100% för tillfället....


Efter några träningsrundor var det dags för uppvisning för det andra laget. Min grupp började. Det värsta är att någon elak pappa tydligen stått och filmat och nu finns resultatet att beskåda på youtube. Tyvärr filmade han inte vår uppvisning utan en av träningsgångerna (anledningen till att jag vet det är att vi skriker "Eastcoast" på filmen, senare blev vi tilldelade lagnamnet "Sharks" och ändrade till det).


För att stoppa eventuella spekulationer och ryktesspridning tänker jag härmed dela med mig av denna film. Enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=iKTSr8TUeNQ


Som tur är filmades även den andra gruppens "show". Lägg särskilt märke till Chrille i grön tröja   

http://www.youtube.com/watch?v=-RZ4WykHHJo






Ovido - Quiz & Flashcards