Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Katarina - 13 augusti 2010 20:33

Säg inget, men jag tror att jag är förföljd..... Dom senaste dagarna har jag liksom haft känslan av att ständigt vara övervakad. Tycker att dörrar öppnas efter mig, att någon sitter i soffan bredvid mig och ibland kan jag svära på att jag känner en blöt nos mot min hand. Kollar alltid efter om det är någon av mina hundar, men dom brukar ligga på golvet och se oskyldiga ut. Dessutom tycker jag ibland att jag ser en brun/röd skugga och den färgen stämmer ju inte alls överens med mina jyckar. Dessutom har den här konstiga skuggvarelsen ingen svans, så någon hund kan det inte vara fråga om?!

 

Jag undrar jag vad det kan vara för mystiskt väsen i mitt hus? Den säger ju aldrig något, så inte kan jag fråga.....

 

Kanske dags att ringa polisen?

 

Återkommer!

 

Stopp och belägg - Zero här som tagit över knapparna! Alltså va - vi är liksom vakter åt min farsa några dagar, vet inte vad matte snackar för goja - det är ju hon som sagt att han kan va här! Va nu de ska va bra för..... Han bara snor mina leksaker, försöker jucka på min brud och nu snor han all uppmärksamhet från mina mattar också! "Glidden är så söt" hör man ständigt. Äh - han har ju inte ens svans! Dessutom, hihi, ska jag berätta en hemlis? Han valpkissar! Haha, fatta va, han står alltså på alla fyra och bara böjer sig fram. Asatöntigt ju!

 

Vet ni vad han sa nu! Han sa att om det inte vore för att han redan gjort det skulla han gå och kn***a min mamma!

 

ZERO -VAD ÄR DET FÖR SPRÅK - GÅ OCH LÄGG DIG!

OK, Katta tillbaka nu, ber om ursäkt för min hund, ska omedelbart tvätta hans mun med tvål. Och Glidden sa inte alls så, han undrade bara hur många tikar Zero fått sätta på, han med sina manliga kissningar. Zero blev lite putt....

 

Återkommer!

Ovido - Quiz & Flashcards