Alla inlägg den 18 mars 2011

TV

Av Katarina - 18 mars 2011 22:22

OK, jag måste erkänna en sak.... Lika bra att klämma fram med det, kanske att det finns någon liten kompis som fortfarande kommer vilja kännas vid mig efteråt..... Här kommer erkännandet:

 

jag följer Big brother.

 

Det är sant, klockan 22.00 bänkar jag mig framför tv11 och gottar mig i Gurkan, Katerina, Vanessa och alla andra. Hunk-Patrik är ju faktiskt lite trevlig att titta på också   

 

Eftersom det som mest rullar på TV:n hemma hos oss är Disney Channel försöker jag bortförklara, för mig själv, att jag behöver en tydlig kontrast till Hannah Montana mm. Går man och nynnar på låtar ur "Phineas & Ferb" är någonting allvarligt fel va? Kan ni då ursäkta att jag kolla på folk som svär, bråkar, super och kn***ar?

 

Nåja, där har ni det - it´s out in the open!

 

Å, just det! Vet inte om jag nös eller vad som hände, men tror ni inte på sjutton att Rebecca ramlade av hästen på ridningen i måndags? Tur att hon red en Shettis..... Jag la fram det som att "nu har du något att skryta om i skolan imorgon", vilket verkade funka ganska bra. Hon tyckte nog att det var lite ballt faktiskt    Lite ledsen blev hon (tro f-n på det - rädd blir man såklart), men sen hoppade hon upp på Smirre igen och fortsatte lektionen i både skritt och trav. Hon konstaterade själv i bilen på väg hem att hon ju faktiskt är coolast i familjen. Inget att protestera mot där inte!

 

Återkommer!

Ovido - Quiz & Flashcards