Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Katarina - 12 juli 2010 23:09

Livet som 3-hundsmatte rullar på. Lazy fortsätter att hålla Zäta kort och Nico... långt? Eller vad är motsatsen till att hålla någon kort?

Idag fick Zäta följa med som "kurshund", dvs sitta och glo på mig när jag höll kurs på klubben. Av någon konstig anledning gick jag med på att hålla en valpkurs nu under sommaren, trots att jag höll två kurser under våren. Tur att dessa valpar var så himla små och söta (och framför allt lugna, förmodligen beroende på värmen). Har ett stycke pudel, en sheltie, en keeshound, en Shih Tzu och en labbeblandning. Zäta skötte sig hursomhelst väldigt bra, mycket bättre än vad Lazy skulle ha gjort den skälliga skithunden (hon och jag är på kollisionskurs med varandra just nu, för mycket hormoner i farten från bägge håll tror jag   ). Efter kursen gick vi bort till agilityplanen och tränade lite, jösses vad fumlig och bortkommen man känner sig när man ska träna med en hund man inte har en aning om vad den kan eller inte kan. Ganska många missförstånd blev det, men vi skötte oss nog hyfsat. Däremot blir det ingen sommarcup för oss imorgon, funderar på att åka in och kolla fotboll istället. Har ju varit lite dåligt med sådant den sista tiden.....   ) Och nu är jag faktiskt AIK-are, men att gå från att kolla VM-fotboll till att kolla AIK spela Champions League-kval kommer bli.... plågsamt antagligen   

 

Kolla förresten in hemsidan för Sleven i Grytan (pappsens restaurang) http://grytan.info

Chrille ligger bakom det VM-tips som spelats där. Moi kom på en delad sjundeplats    Naturligtvis tippade jag mitt ex som vinnare (säg till när det börjar bli tröttsamt att höra, jag kommer iofs ändå att fortsätta tjata men det är fan inte många som supit sig redlös ihop med en målis som vunnit både EM och VM   )

 

Nej, dags att ge hundarna mat och mig en glass. Nåde den unge som ätit upp den sista glassen! Morsan bör undvikas just nu, tur att dom är vana (ges skarpa övningar en gång i månaden ungefär). Skickade dem just i säng med ett "Försvinn!" istället för det sedvanliga "God natt!".

 

Återkommer!

Ovido - Quiz & Flashcards